Стали відомі подробиці вбивства підлітка-спортсмена у Київському фунікулері

2051 0

Ми у соцмережах:

Стали відомі подробиці вбивства підлітка-спортсмена у Київському фунікулері

Чоловік, який штовхнув підлітка, працює водієм в Управлінні державної охорони України. При собі він мав зброю, але її не застосовував.

На станції Київського фунікулера 7 квітня сталася трагедія. Чоловік штовхнув підлітка, а той під час падіння розбив скло і отримав ним смертельне поранення. Подробиці убивства 16-річного хлопця розповідає ТСН. 

Намагався врятувати, коли зрозумів, що накоїв
Жахливий випадок стався на верхній станції Київського фунікулеру близько 19:30 7 квітня після прибуття поїзда. Люди вийшли з вагонів, і раптом сталася штовханина. Після цього, за словами працівників КП "Київпастранс", пролунали крики, а потім вони побачили багато крові та потерпілого підлітка, який ще зміг зробити по сходах декілька кроків. На місце викликали швидку та поліцію.

- Штовханина сталася не в вагоні фунікулера, а вже на станції. На нижній частині сходів є видове скло, на яке чоловік штовхнув підлітка. Воно дуже міцне, але сила удару була настільки сильною, що його вдалося пробити у нижній частині, — пояснили в КП "Київпастранс".

Чергові по станції кажуть, що чоловік, який штовхнув підлітка, побачивши, що накоїв, намагався надати потерпілому медичну допомогу.

Взяли під варту
Чоловік, який штовхнув підлітка, працює водієм в Управлінні державної охорони України. За місцем роботи чоловіка повідомили, що призначено внутрішнє службове розслідування, а обставини події з’ясовуються.

На час проведення розслідування чоловіка усунули від виконання службових обов’язків та взяли під варту.

- Управління державної охорони України вже надає всю необхідну допомогу правоохоронним органам та буде всіляко сприяти в проведенні досудового розслідування. Приносимо свої співчуття родині загиблого, — повідомляють в управлінні.

Був нетверезим і мав при собі зброю
Відомо, що нападнику 30 років. Його затримали на місці події, він не чинив опору. При собі він мав зброю, але її не застосовував. Як повідомили у поліції, на момент нападу він перебував у стані алкогольного сп'яніння.

- Про мотиви скоєного – зарання говорити. Триває дізнання та розслідування. Відомо, що співробітник УДО був у стані алкогольного сп’яніння –1.29 проміле виявлено у його крові, — повідомило джерело в правоохоронних органах.

Що відомо про загиблого
Загиблий хлопець був учнем спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи з футболу "Зміна" Оболонського району.

- У неділю, трагічно загинув вихованець нашої школи, Матерухін Максим Олександрович. Під час прогулянки з друзями, по центру нашого міста, а саме на Київському фунікулері, на Максима підступно напав дорослий чоловік, — зазначають представники школи.

Вони додають, що заразі у ЗМІ пишуть багато різної інформації, але те що "здоровий дядько" напав на юнака посеред білого дня, це – жах.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також