США радять українській армії окопатися та тримати оборону

769 0

Ми у соцмережах:

США радять українській армії окопатися та тримати оборону

Американські генерали радять українській армії окопатися та тримати оборону.

 Це зумовлено тим, що російська армія зуміла наростити свою могутність після провалу в 2022 році, повідомляє The New York Times.

Під час цього ЗСУ повинні у наступному році нарощувати свої ресурси. Однак українське командування хоче проводити наступальні операції та йти в атаку.
Однак, якщо Україна не отримає фінансування з Заходу, то програє війну. На це й зробив ставку російський президент Володимир Путін.

Зі свого боку, українські лідери не усвідомлюють наскільки нестабільним є подальше фінансування війни з боку США, а українські генерали мають захмарні очікування. Наприклад, просять мільйони артилерійських снарядів із західних запасів, яких не існує.

Якщо українське політичне й військове командування не змінить стратегію, то 2024 рік може бути схожим на 1916, найсмертоносніший рік Першої світової війни, коли тисячі молодих людей втратили життя, а на фронті не було жодного просування.

Українські лікарні вже заповнені пораненими військовими. Упродовж цьогорічного контрнаступу машини швидкої допомоги рухалися туди-сюди з фронту.

Україна не оприлюднила офіційних цифр своїх загиблих на війні, але втрати, як визнають чиновники, були великими.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також