Спортивна вишуканість: як носити жіночі кофти Nike

737 0

Ми у соцмережах:

Спортивна вишуканість: як носити жіночі кофти Nike

Спортивний одяг — це не лише про більшу кількість нейлону у складі чи підтримку вашого тіла. Це про стиль та смак в одязі.

 Толстовки та інші жіночі кофти перейшли до streetstyle вже давно. Вони ідеально доповнюють міські образи. Цього сезону купити жіночу кофту Nike можна через декілька причин: ідеальну якість матеріалів, зручний ергономічний фасон та приємний дизайн. Замовити оригінальні моделі ви можете на megasport.ua.

Кофта як частина стрітстайлу у 2023

Спортивні кофти можна умовно поділити на худі, толстовки та світшоти. Всі вони мають своє місце серед streetstyle-образів у будь-яку пору року. Влітку їх можна використовувати як накидку, а в холодну пору — комбінувати з різним верхнім одягом.

Купивши зараз кофту, ви можете орієнтуватися на майбутні тенденції. Тож у 2023 році серед жіночих толстовок поширюються такі тренди:

- акцент на унісекс — популярні базові кольори, хоча й можуть розбавлятися червоним, оливковим, малиновим, синім відтінками;

- принти або символи — однотонні кофти також присутні серед тенденцій, проте нетиповий дизайн може стати гарним бонусом;

- вільні фасони — зараз не варто шукати занадто приталений крій по фігурі.

Можете ці тренди комбінувати між собою. Серед жіночих моделей Найк зверніть увагу на базову W NSW STYLE FLC CREW OOS, вкорочену W Nsw Swsh Flc Po, демісезонну W Nsw Swsh Plsh Gx Qz Ls Top тощо.

Як носити кофти: поради

Сьогоднішній модний світ дозволяє експериментувати з одягом як завгодно. Тож носити спортивні кофти можна під будь-який одяг, а не лише під звичні джинси або спортивні штани. Декілька модних комбінацій в образі:

- худі з довгою спідницею із тонкого делікатного матеріалу та грубими чоботами;

- світшот з прямими офісними штанами й туфлями на плоскому ходу;

- толстовка з пальто, джинсами та черевиками.

Під світшоти можна надягати сорочку — круглий виріз ідеально для цього підходить. Денім, вовна та ділові елементи гарно поєднуються з толстовками. Не бійтеся створювати нетипові комбінації, додавайте аксесуари: сумку, окуляри, шарф чи прикраси.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також