Без правил та меж: чоловіче худі у вуличному стилі

690 0

Ми у соцмережах:

Без правил та меж: чоловіче худі у вуличному стилі

Вуличний стиль — це не подіуми та світові покази моди. Це одяг, який щодня носять на вулицях великих міст звичайні люди. Це основа молодіжної культури останнього десятиліття, яка дарує можливість виражати себе та почуватися комфортно. Зовсім не важливо, якому одягу ви надаєте перевагу — спортивному чи розкішному дорогому — виходячи на вулицю свого міста, ви стаєте одним з тих, хто творить вуличну моду. Культовий зразок вуличного одягу для чоловіків — це худі. Про те, як цей стильний та зручний елемент гардеробу став таким популярним, поговоримо просто зараз.

Чоловіче худі та вуличний стиль

Худі — сталий елемент образу, якщо йдеться про вуличний стиль. При цьому таке комфортне, зручне вбрання є популярним чи не в кожній країні світу. То з чого ж усе почалося? Звісно ж, з хіп-хоп культури та культури скейтбордингу. Тут немає нічого дивного. Адже історично, молодіжні субкультури, соціальні рухи і мода завжди тісно пов'язані між собою.

Популярність худі починається у 80-х роках минулого століття у Нью-Йорку. Дуже швидко, цей теплий одяг став улюбленим у молоді. Виготовляли його з теплої бавовни, яка чудово захищала від негоди. А капюшон та велика кишеня спереду додавали худі неабиякої зручності. Так, вже у 90-х, побачити чоловіче худі можна було на вулицях великих міст та маленьких містечок по всьому світу.

У чому секрет популярності худі?

Усе просто: поєднання неповторного стилю, легкості та невимушеності. А ще, чоловіки цінують худі за:

  • Універсальність — його можна поєднувати з будь-яким одягом та носити у будь-яку пору року. Джинси, класичні штани, шорти, сорочки — все це чудово виглядає разом із худі. Базовий повсякденний одяг чи щось неймовірно стильне — вирішувати лише вам.
  • Зручність — завдяки особливостям крою, худі дарує комфорт кожного дня. А теплі тканини, з яких шиють такий одяг, чудово захищають від негоди.
  • Актуальність. Вже понад 30 років худі вважається стильним елементом чоловічого гардеробу. Воно не належить до швидкої моди, тому точно не перестане бути на піку популярності навіть через багато років.
  • Різноманіття — худі шиють як великі масові бренди, так і дизайнери, які спеціалізуються на високій моді. Саме тому, ви можете обрати вдалу річ, яка відповідатиме не лише вашому бюджету, а й стилю та індивідуальним вимогам до комфорту. Відчувайте свободу руху, тепло та м'якість.

Чоловіча мода не стоїть на місці та постійно змінюється. Але ми впевнені: чоловіче худі залишатиметься на її піку. Тож якщо у вашому гардеробі досі немає такої теплої, зручної речі — настав саме час її вибрати!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також