Що не варто дарувати навіть близькій подрузі?

1400 0

Ми у соцмережах:

Що не варто дарувати навіть близькій подрузі?

Вибір презентів на день народження або інше свято — відповідальний момент. Дехто намагається скреативити й подарувати максимально незвичний подарунок. Не варто цього робити, адже інколи оригінальні подарунки для подруги обертаються непорозуміннями й сварками.

 

ТОП-3 подарунки, які не варто дарувати навіть близькій подрузі

Звичайно, подарунок має вражати. Проте не за будь-яку ціну. Іноді презенти з гумористичним підтекстом трактуються неправильно. Якою близькою не була б подруга, існує певний етикет подарунків. Отож список з 3-х речей, котрі не варто дарувати важливій людині:

1. Товари, розраховані на схуднення. Багато хто помилково вважає, якщо дівчина займається спортом, то обов’язково прагне скинути зайві кілограми. Насправді для більшості — це про користь для здоров’я, можливість розслабитися, відпочити й абстрагуватися від щоденних турбот і проблем. Тож журнали про правильне харчування, різноманітні БАДи й харчові добавки для схуднення — табу. Те ж саме стосується різноманітних антицелюлітних програм. Якщо хочете потішити її подібним тематичним подарунком, просто подаруйте абонемент в улюблений спортзал.

2. Косметика з антивіковим ефектом. Взагалі вибирати косметику для іншої людини без її присутності доволі складно. Тому краще подарувати сертифікат і пересвідчитися, що не нашкодите подрузі. Не варто дарувати будь-які засоби з ліфтинг-ефектом. Якщо подруга захоче, то сама купить таку косметику. Табу також вважається косметика, націлена на боротьбу з висипаннями й зовнішніми недоліками. Як правило, багато дівчат комплексують з цього приводу. Навіть якщо відкрито про це не говорять.

3. Домашні тварини. Якщо в гостях подруга насолоджується розвагами з пухнастим котиком або милим коргі, це зовсім не означає, що вона готова гарантувати їм проживання у своєму домі. Дарувати домашніх улюбленців без погодження іменинниці — ще одне табу.

Що ще не варто дарувати подрузі?

Китайські сувеніри також вважаються моветоном. Різноманітні магніти на холодильники, плюшеві іграшки, веселі фігурки — все це не вражає. Якщо подруга мріє про брендову сумочку, ні в якому разі не намагайтеся переконати її, що репліка — теж гарний варіант.

Зважайте: багато людей вірять у певні прикмети. Наприклад, що годинник — до розлуки, а порожній гаманець — до бідності. Якщо подруга належить до цієї категорії, від таких подарунків краще відмовитися.

І ще одне золоте правило: не даруйте надто коштовні подарунки. Багато хто помилково вважає, що подарувати щось дороге — це круто. Насправді іменинниці може бути не зовсім зручно. Можливо, вона не планувала гучне святкування? Ідеально, коли вартість подарунка збігається з тим, на що розраховує подруга. Пригадайте, якою останньою покупкою вона була найбільш задоволена. Притримуйтеся саме такого цінового діапазону.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також