Що гості одразу помічають у вашому будинку

482 0

Ми у соцмережах:

Що гості одразу помічають у вашому будинку

Звісно, у кожної людини є свої уявлення про порядок у домі. Комусь байдуже, яке враження справить його оселя на гостей, а інші — ретельно готуються до їхнього приходу. І все ж приділяти увагу чистоті й порядку у своєму домі досить важливо.

Що найперше відчувається, коли ви заходите в чужу оселю? Запах. Хоч господарі не завжди розпізнають запах власного будинку. Тому важливо перед приходом гостей відчинити вікно, поставити дифузор або запалити свічку, якщо є запах, який потрібно приховати. Також, якщо у вашому будинку є тварина, то регулярно замінюйте лотки.

Створити затишну атмосферу у домі допомагає освітлення. Особливо, якщо ви приймаєте гостей увечері. Не покладайтесь тільки на верхнє світло. Можна просто додати ще кілька настільних ламп навколо вашого простору або збільшити потужність деяких лампочок.

Про чистоту. Бажано, щоб були чистими поверхні — столів, меблів, підлоги. Протріть дзеркала — відбитки пальців і бруд привернуть увагу будь-якої людини, яка приходить до вас додому.

Вам не потрібно очищувати до блиску кожен куток вашого дому, перш ніж запросити гостей. Але базове прибирання ванної та туалетної кімнат потрібне. У ванній кімнаті покладіть свіжі рушники.

Температура — ​​це один з елементів, про який деякі господарі забувають. Однак це дуже важливо для враження ваших гостей. Переконайтеся, що температура у вашому домі є комфортною.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також