Самогубство у прямому ефірі: звинуватив поліцію та повісився

1907 0

Ми у соцмережах:

Самогубство у прямому ефірі: звинуватив поліцію та повісився

Правоохоронці перевіряють інформацію про причини самогубства мукачівця у прямому ефірі соцмережі. Мукачівською місцевою прокуратурою зареєстровано кримінальне провадження за фактом доведення мукачівця до самогубства.

Ця інформація виявлена під час моніторингу соціальної мережі Фейсбук. Увечері, 1 червня, 28-річний Михайло Данканич на відео скаржиться на дії поліцейських та накладає на себе руки, одягнувши петлю на шию. Трансляція відео переривається через кілька секунд після скоєного.

Мотиви та обставини, які спонукали потерпілого до такого вчинку, кажуть у прокуратурі Закарпатської області, встановлюватимуть у рамках кримінального провадження. Досудове розслідування здійснюватимуть слідчі теруправління ДБР у м. Львові. Попередня правова кваліфікація - за ч. 1 ст. 120 Кримінального Кодексу України, тобто, доведення до самогубства. 

У Мукачево справді працює дільничний Пацкан,  прізвище якого називав Михайло Данканич перед суїцидом. Про це повідомила старша інспекторка головного управління Національної поліції в Закарпатській області Наталія Машико кореспонденту «Шарій.нет».  Речниця підтвердила, що вранці 1 червня у чоловіка поліція провела обшук, а сьогодні він мав прийти для дачі свідчення, бо  проходив по справі зумисного знищення майна шляхом підпалу. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також