Рівнянка просить заборонити електросамокати у місті

1079 0

Ми у соцмережах:

Рівнянка просить заборонити електросамокати у місті

Що було, як у Парижі.

Минулого тижня у соцмережах активно обговорювали скандал з електросамокатом у парку на Лебединці, де не розминулися юнак та маленька дівчинка. Хто з них винуватий у цьому "ДТП" і як запобігти таким ситуаціям у майбутньому? - сперечалися люди. Тим часом на сайті міської ради Рівного з'явилася електронна петиція, в якій взагалі пропонують заборонити рух електросамокатів.

Ось, що написала авторка звернення Лариса Бєлова: 

 - У Рівному з'явився такий вид транспорту, як електросамокати. Поклали й горезвісну нову бруківку на деяких ділянках узбіччя, що спочатку дещо надихало нас, пішоходів, в сенсі комфорту. Та не так склалось, як гадалось. Підприємці й користувачі тих самих електросамокатів подумали, що пішохідні узбіччя для їх прибутків та задоволення і що? Тротуари стали вкрай небезпечні для пішоходів, тобто для нас з вами, шановні громадяни міста.
Електросамокати потужні, їдуть на них люди вагою під 80 кг, підлітки ганяють зграями безладно, безтямно,очевидно тішаться переляком перехожих, ледве не збиваючи людей, діток, літніх. Хоча чому ж ...збивають, дітей калічать, калічаться самі .
У Парижі, до відома, вже кілька років судом заборонено електросамокати після смертельних випадків.То не варто нам чекати трагедій, та заборонити електросамокати у місті. Закликаю притомних громадян Рівного підписатися на петицію з тим, щоб повернути пішоходам тротуари й безпеку пересування ними.

Наразі цю петицію підтримали тільки четверо рівнян. А щоб її розглянула міська влада та надала офіційну відповідь, потрібно набрати щонайменше 250 голосів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також