Рівненський футбольний клуб втратив директора з маркетингу

1385 0

Ми у соцмережах:

Рівненський футбольний клуб втратив директора з маркетингу

Керівництво футбольного клубу «Верес» залишилося незадоволеним роботою директора з маркетингу.

Про це написав сам Євген Донцов у своєму Facebook:

- За що я мав відповідати? За чотири напрямки – інформаційний (оптимізувати та покращити роботу інформаційного департаменту, покращення трансляцій та створення Верес-ТВ), комерційний (покращення роботи фаншопу), спонсори та вболівальники.

Враховуючи те, що «Верес» протягом останніх років мав проблеми з іміджем та репутацією (скандал з Десною, рокіровка з ФК Львів, відсутність власного стадіону та ігри у Млинові) змінювати потрібно було з інформаційного напрямку. Що було зроблено: проаналізовані соцмережі та покращений контент, подача інформації, її кількість. На новий рівень вийшли трансляції матчів, зробили студію з залученням експертів перед іграми та після матчів. Почали знімати передачі про життя клубу – бекстейджі, тренування, зняли пілотну передачу – інтерв’ю з гравцем та його сім’єю. Для того, щоб покращити імідж клубу на національному рівні, а також ще більше продемонструвати життя клубу зсередини був домовлений спільний проект з Дмитро Поворознюк  та каналом «Трендець», щоб їх проект знімався у «Вересі».

Співпраця з Дмитром Поворознюком дала свої результати. Про «Верес» пишуть вже багато і в хорошому контексті не тільки регіональні ЗМІ, але й національні. За «Вересом» починають стежити та вболівати й фани з усіх куточків України. Це все сприяло тому, що по показникам ми досягли дуже хороших результатів. Це все сприяло й тому, що покращились результати фан-шопу та зріс у загальному інтерес до клубу. Все це створило хороший фундамент для подальшого розвитку клубу в інших напрямках.

На жаль, я розійшовся в оцінках результату з власниками клубу. На погляд власників клубу, результати є незадовільними, що створювало додатковий пресинг в роботі. Можливо, я помиляюсь в оцінці своїх результатів та результатів цілої команди під моїм керівництвом. Тому, щоб не втрачати час, я прийняв рішення, що потрібно піти з посади і дати можливість досягти результати тим, хто має більший фах та компетенцію.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також