Радивилівський хлібокомбінат став приватним

793 0

Ми у соцмережах:

Радивилівський хлібокомбінат став приватним

Фонд Державного майна України 30 серпня продав на аукціоні Радивилівський комбінат хлібопродуктів у Рівненській області за 147 млн гривень.

За об'єкт приватизації на торгах змагалися 2 компанії, а стартова ціна зросла з 141,5 млн грн до 147 млн грн. 

Переможцем аукціону стало мале приватне підприємство «Обрій», яке належить Івану Дімову, ексдепутату Саратської райради Одеської області від Аграрної партії України) та його дочці Алевтині. Покупець зобов’язаний зберегти основний вид діяльності підприємства упродовж року і упродовж шести місяців не звільняти працівників хлібокомбінату. Цьогоріч у червні на хлібокомбінаті працювало майже 100 робітників.  

Новий власник отримає зернові склади, елеватори, майстерні та інші активи підприємства, які знаходяться на 10 земельних ділянках загальною площею 41,45 гектарів.

Переможець аукціону тепер повинен підписати протокол про результати аукціону, укласти договір купівлі-продажу і провести розрахунок.

Після цього процес приватизації Радивилівського хлібокомбінату буде вважатися офіційно завершеним, повідомили у Фонді державного майна України. 

Нагадаємо, взяти участь в аукціонах може кожен охочий, а нові пропозиції з’являються щотижня. З переліком доступних для приватизації об’єктів на Рівненщині можна ознайомитися за посиланням. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також