Провели 20 обшуків за добу у Рівному та в двох районах, де виготовляли антисептики

3818 0

Ми у соцмережах:

Провели 20 обшуків за добу у Рівному та в двох районах, де виготовляли антисептики

Їх проводили правоохоронці у Рівному, Рівненському та Костопільському районах - за адресами проживання осіб, причетних до незаконного виробництва та зберігання антисептиків, в їхніх авто та на "виробництвах".

На Рівненщині припинено діяльність групи осіб щодо незаконного виробництва дезінфікуючих засобів вартістю понад 1,4 млн.грн, повідомила РВ преслужба прокуратури Рівненської області. 

Під час проведення слідчих дій виявлено та вилучено понад 11 тисяч літрів антисептику та хімічних речовин для його виготовлення, , ринкова вартість яких становить понад 1,4 млн. грн., засоби виробництва (пристрої для розливу, пластикова тара, етикетки тощо), комп’ютерну техніку та мобільні телефони, які використовувалися фігурантами для розміщення в мережі Інтернет оголошень про продаж незаконно виготовленої продукції та листування з вказаних питань з покупцями.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 190 КК України (шахрайство, вчинене з використанням електронно-обчислювальної техніки) здійснюється слідчими  ГУНП в Рівненській області за оперативного супроводу працівників відділу протидії кіберзлочинам в Рівненській області Департементу кіберполіції НП України та оперативного управління ГУ ДФС у Рівненській області.
Тривають подальші слідчі (розшукові) дії.


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також