Програючи - 0:3, «Кардинал» врятувався

813 0

Ми у соцмережах:

Програючи - 0:3, «Кардинал» врятувався

Рівненський «Кардинал» зміг заперечити тим своїм вболівальникам-песимістам, які віщували команді Ігоря Москвичова в новому чемпіонаті приблизно те ж п’яте місце, що й в минулому. У стартовому турі рівняни в один м’яч програли чинному чемпіону херсонському «Продексіму», а в другому турі вибороли нічию у грі проти віцечемпіона і володаря Кубка України івано-франківського «Урагану».

Початок гри в Івано-Франківську нічого доброго «Кардиналу» не обіцяв. На 16-й хвилині наша команда програвала - 0:3. Така перевага є вбивчою не лише для футболу, але й для футзалу. Чи то господарі вже записали собі подумки в турнірну таблицю три очки і розслабилися, чи то рівняни мобілізувалися, а може і перше і друге, але ще до перерви «Кардинал» відіграв два голи (В’ячеслав Кожемяка та Павло Концеба). А в другому таймі Сергій Кравчук рахунок зрівняв. Отож - 3:3, і рівняни набирають перше турнірне очко.

- Грі обох команд заважило те, що збився тижневий ігровий ритм. Я відчував це по грі своїх футболістів. Відчував, що ігровий ритм збився і це завадило нам проявити свої найкращі якості. Ви бачили, як потужно розпочав “Ураган”. Але потім вони підсіли. Ми змогли цим скористатися і вирівняти гру. Пощастило, що Кожемяка забив швидкий гол після – 0:3. Це дозволило нам повернутися у гру. Вважаю, рахунок – по грі. Програти два поспіль матчі – було б непросто прихологічно. Зараз команда побачила, що може грати на рівних із серйозними суперниками.

Після непростого іспиту на старті далі «Кардиналу» має бути легше. 5 вересня у гості до рівнян завітає ФК «Суми».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також