Продають три кілограми золота на тиждень

2462 0

Ми у соцмережах:

Продають три кілограми золота на тиждень

Клієнти ПриватБанку за минулий рік купили понад 131 кг золотих злитків провідних афінажних компаній світу.

За перший рік активного виходу банку на ринок металів у середньому банк продавав клієнтам майже 3 кг золота на тиждень. Як правило, клієнти купують у банку класичні 100-грамові злитки, що «вкладаються» в законодавчі обмеження інвестування в дорогоцінні метали на рівні 150 тис. грн на день, і колекційні подарункові злитки від 1 грама до тройської унції.

Якщо вірити прогнозам світових аналітиків, ціна на золото вже цього року може досягти позначки 1 450–1 500 доларів за тройську унцію. Наразі ціна – 1 300–1 320 доларів за тройську унцію.

Сьогодні ПриватБанк продає золоті злитки через Центри банківських металів (Київ, Дніпро, Краматорськ, Запоріжжя), а також мережу центрів обслуговування VIP-клієнтів по всій Україні. З початку 2019 року, крім колекційних злитків, сертифікати на які оформлено в стилі пір року, ПриватБанк відкрив продаж дорогоцінних монет австралійського монетного двору. Інформацію про це розмістив у Фейсбуці Андрій Хмельник, керівник прес-служби ПриватБанку у Рівненській області. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також