Привчаємо малюка до купання: як вибрати іграшки для ванної

543 0

Ми у соцмережах:

Привчаємо малюка до купання: як вибрати іграшки для ванної

Яскраві іграшки для купання допоможуть перетворити рутинні гігієнічні процедури на захопливу та пізнавальну гру. Качечки, пупси, човни та навіть книги, які можна читати у ванній, — справжні помічники молодих батьків і незамінні супутники малят під час водних процедур. А щоб дозвілля було безпечним і цікавим, скористайтеся нашими порадами щодо вибору таких аксесуарів.

Ідеальна іграшка для ванної кімнати: на що звернути увагу перед купівлею виробу

  • Матеріал. Іграшки для ванної кімнати виготовляються з полімерних матеріалів, пластику або гуми. Пластикові вироби добре тримають форму, водостійкі, легко відмиваються від забруднень. Гумові аналоги м’які та добре гнуться: дитина може їх гризти, жмакати руками та викручувати у різні боки.

  • Ігрова формаі сюжет. Виробники пропонують великий вибір іграшкових створінь для купання у формі пінгвінів, підводних човників, китів, крабів і каченят. Малюки віком 1–5 років будуть у захваті від нових друзів, а захопливі розповіді про морських істот і їхній спосіб життя спонукатиме дитину поринути у світ нових пригод і вражень. Щоб вибрати цікаву іграшку для ванної, зазирніть на сайт https://panama.ua/ua/categorys/76271/: тут запропоновано великий вибір якісних товарів відомих брендів на будь-який смак і для будь-якого віку дитини.

  • Якість фарби.Дитяча іграшка для купання не повинна бути занадто яскравою, мати неприємний запах або залишати відбитки на руках чи у воді. Це може спричинити отруєння або алергію у малюка. Щоб уникнути таких неприємностей, купуйте якісні іграшки відомих брендів у магазинах з гарною репутацією.

  • Розмір. Оптимальні габарити іграшки для ванної —від 15 см. Вироби з дрібними деталями є небезпечними, оскільки можуть випадково потрапити у дихальні шляхи.

Зверніть увагу! Перед першим використанням іграшка має пройти тестування на придатність до подальшої експлуатації. Для цього виріб рекомендується потримати у воді певний час і провести з ним певні маніпуляції: потерти, пошкрябати тощо. Якщо з іграшкою нічого не трапилося, її можна сміливо довірити малюкові.

Як правильно зберігати дитячі іграшки для ванної кімнати: що радять експерти

Неправильний догляд і зберігання дитячих аксесуарів для купання може призвести до появи плісняви та неприємного запаху з внутрішньої частини виробу. Такі іграшки немає сенсу відмивати: їх варто викинути та придбати нові.

Правила зберігання, яких слід дотримуватися

  • Після використання іграшки потрібно промити та ретельно просушити.
  • Якщо виріб гумовий, його бажано продезінфікувати перекисом водню або розчином харчової соди. Такий підхід допоможе усунути початкову стадію плісняви та патогенні організми з поверхні іграшки.
  • Для зберігання можна використовувати спеціальні сітки, що добре пропускають повітря, або органайзери. Останні можна виготовити самостійно: для цього використовуйте спеціальні пакети або кутові кишені. Такі прилади краще розташовувати на стінах за допомогою присисальців.

Дитячі іграшки для ванної кімнати — це не лише розвага під час купання, але й додаткове тренування дрібної моторики. Купуйте безпечні товари для маленьких дослідників і перетворіть водні процедури на захопливу пригоду!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також