Придбала авто з перебитим двигуном

2933 1

Ми у соцмережах:

Придбала авто з перебитим двигуном

До територіального сервісного центру МВС, що у Дубні, звернулася жінка, аби перереєструвати на себе автомобіль «ВАЗ 21093». Під час перевірки експерти виявили, що номер двигуна нанесений не заводським способом.

Про цю подію працівники сервісного центру МВС відразу повідомили у поліцію. Зауважимо, що з початку року у сервісних центрах МВС Рівненщини виявили 25 транспортних засобів зі зміненими та підробленими кузовами і двигунами.

РСЦ МВС в Рівненській області радить: аби уникнути неприємностей під час купівлі транспортного засобу не соромтеся поцікавитися, як довго у продавця автомобіль; звертайте увагу, чи не має у свідоцтві про реєстрацію відмітки про обмеження, якщо це кредит або розстрочка, то у продавця повинна бути довідка про їх погашення. Не рекомендується купувати автівку за дорученням, в будь-який момент його можна анулювати.

Звертайте увагу на кузов та днище автомобіля, особливо на стан лакофарбового покриття. Опіся, необхідно звернутися разом з продавцем в будь-який сервісний центр МВС не залежно від місця реєстрації авто. Адміністратор перевірить транспортний засіб по базах даних, після чого можна відразу заключити договір купівлі-продажу, який є безкоштовним. На завершення, перед договором купівлі-продажу радимо пройти експертне дослідження автомобіля. Ці поради допоможуть вам вберегтися від неприємних сюрпризів після купівлі транспортного засобу.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також