Президент Надєїн хоче забронювати рівненських футболістів на час воєнного стану

468 0

Ми у соцмережах:

Президент Надєїн хоче забронювати рівненських футболістів на час воєнного стану

Президент народного клубу Верес Іван Надєїн повідомив про бронювання футболістів в інтерв'ю YouTube каналу «Україна на часі»​​​​​​​​​​​​​​ .

- Ми подали пакет документів, він на розгляді. Критерії, за якими клуби можуть підпадати під бронювання - такі ж, як для інших підприємств. Дуже складно клубам виконати ці критерії. Бо більшість клубів - вони збиткові. Топ-клуби - можуть це зробити. Маленьким - складно, - каже президент народного клубу Верес . - В цьому сезоні всі наші футболісти, працівники - отримали облікові документи. Ми виконуємо закон. Тепер відкрите питання бронювання. Бо чемпіонат без футболістів втратить дух змагання. Наша позиція - якщо ти на контракті, в заявці на сезон - маєш хоча б на цей період отримати бронювання. Звісно, якщо футбол нам зараз потрібен. Якщо ні - тоді всіх на ВЛК.  

До речі. колишній тренер жіночої команди "Вереса" Микола Сідорчук з осені 2022 року у складі Збройних сил України захищає державу від навали російських окупантів. Нещодавно під Авдіївкою він отримав тяжке поранення і зараз перебуває у військовому шпиталі. Бажаємо воїну-спортсмену швидкого одужання і сподіваємось побачити його ще не раз на футбольному полі! Дякуємо Миколі та його побратимам за те, що вони захищали нас від лютого ворога.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також