Пресвітер просить поділитись овочами, яких катастрофічно бракує на Херсонщині

901 0

Ми у соцмережах:

Пресвітер просить поділитись овочами, яких катастрофічно бракує на Херсонщині

У Гощанську селищну раду звернувся пресвітер Церкви ХВЄ «Євангельський маяк» села Шевченківське Криворізького району Дніпропетровської області Віталій Шульга з проханням допомогти харчами мешканцям Милівської та Новоолександріївської громад Херсонської області.

З метою організованої роздачі гуманітарної допомоги людям, що проживають на деокупованих територіях і прифронтових населених пунктах Херсонської та Миколаївської областей, внутрішньо переміщеним особам Криворізького району та людям, що потребують соціальної підтримки, на базі Релігійної громади «Євангельський Маяк» в Глеюватській ОТГ створено гуманітарний хаб.

Релігійна громада надає гуманітарну допомогу для мешканців понад 100 сіл, селищ та містечок Херсонської та Миколаївських областей, а також міста Кривий Ріг, де проживає близько 80 тисяч ВПО.

Наразі заявка на овочів, яких катастрофічно бракує, є від Милівської та Новоолександрівської військових адміністрацій Херсонської області.

Картопля, морква, буряк, капуста. Це те, що просять люди.

Гощанська селищна рада зертається до всіх мешканців громади з проханням поділитися своїми припасами і передати їх для мешканців Милівської та Новоолександріївської громад.

Продукцію можна передавати в адміністративні приміщення старостинських округів, фахівцям селищної ради в приміщення колишніх сільських рад і безпосередньо в Гощанську селищну раду.

Контактні особи: Сергій Іванюченко (098-362-22-22), Василь Захарець (098-987-76-22).

- Добро творити легко. Розраховуємо на вашу активність і підтримку. Будьмо єдиними в прагненні підтримати мешканців Херсонщини і допомогти їм пережити цей важкий час, - закликає земляків Гощанська селищна рада.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також