Працівникам психлікарні Андрій Карауш вручив в Острозі нагороди

599 0

Ми у соцмережах:

Працівникам психлікарні Андрій Карауш вручив в Острозі нагороди

Острозька психлікарня відзначила 70-річний ювілей. Офіційно дата заснування одного із найстаріших медичних підприємств Рівненщини - Острозької обласної психіатричної лікарні - припадає на 6 жовтня. Нині тут лікується майже 300 пацієнтів з різними психічними розладами.

Після 24 лютого 2022 року колектив лікарні одним із перших прихистив 192 внутрішньо перемішені особи з психіатричних закладів тих регіонів, де велися активні бойові дії.

 

З нагоди ювілею привітати та відзначити колектив підприємства завітали керівники Рівненської обласної ради: голова ради Андрій Карауш, його заступники Микола Кучерук, Сергій Свисталюк, Віталій Ундір, Олексій Бучинський та голова постійної комісії з питань бюджету, фінансів та податків Ігор Ясенюк.

 

 

- Щиро вітаю великий колектив лікарні з ювілеєм. Приємно відзначити, що заклад розвивається: росте фаховий рівень персоналу, зміцнюється матеріально-технічна база. Ви маєте чіткі плани, куди рухатися і яких цілей досягати. І це – головне! Зі свого боку, обласна рада як власник робитиме все для того, щоб умови роботи ставали кращими, так само, як і якість послуг для пацієнтів, - зазначив Андрій Карауш.

 

 

 

З нагоди 70-річчя голова обласної ради нагородив колектив Острозької обласної психіатричної лікарні Почесною відзнакою та пам’ятною статуеткою Рівненської облради. Двох працівників підприємства відзначили почесними грамоти та пам’ятними знаками обласної ради.

Зокрема, медичного брата стаціонарного відділення №1 Володимира Гірчука та медичну сестру приймально-діагностичного відділення Антоніну Андрощук.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також