Повернеться на Полісся «на щиті» воїн, який десять років тому став на захист рідної землі

25918 0

Ми у соцмережах:

Повернеться на Полісся «на щиті» воїн, який десять років тому став на захист рідної землі

Жорстока війна забирає найкращих: Миляцька громада на Сарненщині отримала сумну звістку про втрату Героя - Юрія Савича. 31-річний сержант загинув 15 січня, виконуючи бойове завдання в районі населеного пункту Греківка Сватівського району Луганської області .

Юрій Савич народився 1 травня 1992 році в с.Миляч. У 2009 році закінчив Миляцьку загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів, а згодом вступив до автотранспортного технікуму м. Рівне. У 2015 році закінчив Навчально-консультаційний центр Національного транспортного університету у м. Львів, здобув ступінь бакалавра за напрямом підготовки "транспортні технології", кваліфікація - "інженер з транспорту". З 2014 року став на захист рідної землі.

- Ввічливим і вихованим, розумним та талановитим хлопцем, вірним другом та люблячим сином і братом, саме таким ми запам'ятаємо нашого Захисника, - повідомляє Миляцька територіальна громада. - У цю гірку мить висловлюємо щирі співчуття сім'ї, родичам, близьким, друзям та побратимам з приводу смерті Юрія В'ячеславовича та схиляємо голови у глибокій скорботі разом з Вами. Гірко і боляче, що сьогодні наші завзяті та молоді соколи - кращі з кращих віддають своє життя заради того, щоб ми мали мирне майбутнє та ясне небо над головою...Вічна пам’ять тобі, Герою! 

Поховання відбудеться в селі Миляч, про дату і час повідомлять додатково. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також