Спіймали злодія, який обкрадав на Поліссі магазини та кав`ярні

518 0

Ми у соцмережах:

Спіймали злодія, який обкрадав на Поліссі магазини та кав`ярні

На крадіжках із закладів торгівлі оперативники викрили жителя Рокитного. Слідчі повідомили 30-річному чоловіку про підозру у крадіжці грошей. Крім того, поліцейські перевіряють його на причетність до аналогічних злочинів.

Ще 16 лютого до поліції  звернулась 41-річна жителька Сарненського району: вночі невідома особа обікрала кав’ярню у Рокитному. Розбивши скло у дверях каменем, злодій викрав 1090 гривень та касовий апарат.

Працівники карного розшуку встановили, що крадіжку скоїв раніше судимий 30-річний місцевий житель. За цим фактом слідчі вже повідомили йому про підозру.

Поліцейські перевіряють також його причетність до іще одного кримінального правопорушення: в ніч на третє квітня невідомий каменем розбив вікно у місцевому магазині та викрав звідти майже 40 тисяч гривень. Сім тисяч поліцейські вилучили під час слідчих дій за місцем проживання жителя Рокитного .

Третього квітня Рокитнівський районний суд обрав йому запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт із електронним засобом контролю. Слідчі дії у кримінальних провадженнях тривають.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також