Показали, як дрони з Рівного нищать росіян (ВІДЕО)

892 0

Ми у соцмережах:

Показали, як дрони з Рівного нищать росіян (ВІДЕО)

Захисники із 102-ї окремої бригади територіальної оборони дякують громаді Рівного за куплені дрони.

 Ці квадрокоптери обладнані тепловізійною камерою, що дозволяють ефективно вести розвідку, коригувати артилерійський вогонь у темну пору доби.

  

«Наше пріоритетне завдання - зробити усе можливе і неможливе, аби наблизити нашу перемогу. Дрони, які ми чи не щодня передаємо нашим захисникам уже активно працюють на передовій та допомагають зберегти життя кожного українського військового. Нагадаю, Рівнерадою прийнято програму закупівлі дронів в наступних роках на загальну суму 500 мільйонів гривень, яка передбачає у два найближчі роки купувати та передавати військовим дрони різних модифікацій. Ми провели уже 5 закупівель дронів Mavic 3 Thermal та успішно передали їх нашим захисникам. Вкотре, хочеться подякувати колегам депутатам за спільну плідну роботу, подякувати платникам податків, усім рівнянам, завдяки яким нам вдалося придбати необхідні у боротьбі з ворогом квадрокоптери. Ми будемо продовжувати допомагати нашим захисникам усім чим можемо, аби якнайшвидше наблизити перемогу», - зазначив секретар Рівненської міської ради, виконувач обовʼязків міського голови Рівного Віктор Шакирзян.

Нагадаємо, напередодні Рівне провело чергову закупівлю дронів для ЗСУ і придбало ще 200 розвідувальних дронів DJI Mavic 3 Pro з додатковою батареєю. Отримати дрони планується вже до кінця місяця, аби максимально оперативно передати їх військовим підрозділам Збройних сил України.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також