Подружжя з Херсонщини збувало наркотики на Рівненщині

928 0

Ми у соцмережах:

Подружжя з Херсонщини збувало наркотики на Рівненщині

Поліцейські викрили подружжя 24-річних закладчиків із Херсонщини на збуті канабісу.

Чоловік був адміністратором телеграм-каналу. Він приймав замовлення й розкладав в обумовлених місцях наркотики.

Слідчі затримали й помістили в ізолятор тимчасового тримання. Наступного дня поліцейські повідомили йому про підозру у збуті наркотичних речовин, а суд обрав запобіжний захід — 60 діб тримання під вартою з можливістю внесення застави.

Поліцейські встановили, що подружжя приїхало з Херсонщини у Дубно в березні минулого року. Свою злочинну діяльність організували та розпочали у липні. Дружина зловмисника працювала з чоловіком у «команді»: відправляла посилки з наркотиками. Слідчі повідомили їй про підозру за сімома фактами збуту наркотичних речовин.

Під час санкціонованого обшуку в орендованій квартирі зловмисників поліцейські вилучили понад кілограм канабісу на загальну вартість близько 150 тисяч гривень, електронні ваги, чорнові записи, мобільні телефони, банківські картки та інші речові докази, що мають суттєве значення. Вилучили декілька закладок, які «замовники» не встигли забрати.

Правоохоронці встановили, що підозрювані замовляли товар оптом в Інтернеті.

Вину визнали обоє. Наразі вони співпрацюють з органами досудового розслідування. Утім, за скоєне їм може загрожувати до 10 років ув'язнення із конфіскацією майна, повідомила поліція Рівненщини.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також