Перевізники Рівненщини їдуть у «червону» карантинну зону. Їх не пускає поліція

6321 0

Ми у соцмережах:

Перевізники Рівненщини їдуть у «червону» карантинну зону. Їх не пускає поліція

Більшість перевізників виїхали 17 серпня на свої маршрути, попри те, що Костопільський, Рівненський райони та місто Дубно у "червоній" карантинній зоні.

Це Суспільному підтвердив президент "Союзу перевізників України" Валентин Демчук. Припиняти перевезення пасажирів вони не планують, якщо їх штрафуватимуть, обіцяють чинити спротив.

Перевізники, які здійснюють пасажирські перевезення у райони, що віднесені до "червоної" карантинної зони, виїхали на свої маршрути, повідомив президент "Союзу перевізників України" Валентин Демчук. Йдеться про місто Дубно, Костопільський та Рівненський райони.

- Перевізники повиїжджали сьогодні, можливо, не всі. Була поліція і попереджували, якщо ще раз поїдуть – будуть накладатись штрафні санкції. То хотілось би попередити поліцію, якщо будуть штрафні санкції – перевізники всі разом приїдуть до поліції і будуть там весь карантин стояти, поки не дозволять їздити, сказав Валентин Демчук.

Журналісти Суспільного виїхали на автостанцію Залізничну, звідки відправляються маршрутні таксі на Городок, Клевань, Шпанів. З 10:30 помітили працівників поліції, які вели бесіди з водіями, щоб ті познімали таблички і відправили транспорт на стоянки та припинили рух за маршрутами. Водії на платформи не заїжджають, люди, які хочуть виїхати цими маршрутками, обурюються.

 

 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Рівне. Автостанція біля залізничного вокзалу: патрульні не пускають у рейси маршрутні таксі, які курсують у населені пункти "червоної" карантинної зони. Водію маршрутки Рівне - Корнин виписують постанову. Штраф 17000 грн водію 34000 грн підприємцю. У "Союзі перевізників" заявили, що припиняти перевезення не будуть. Суспільне звернулось за коментарями у патрульну поліцію області. #рівне #rivne

Допис, поширений Rivne 1283 (@rivne_1283)

 

Журналістам Суспільного патрульні поліцейські на місці повідомили, що з початку доби склали шість адмінпротоколів за порушення карантинних вимог. Це стосується не тільки тільки перевезень, а й закладів громадського харчування.

На автостанції "Чайка" журналісти Суспільного також пробачили маршрутні таксі, що відправляються у Костопільський район ,який теж віднесений до "червоної" карантинної зони.

Нагадаємо, припинити перевезення громадським транспортом з 17 серпня в окремих районах й містах Рівненщини комісія ТЕБ та НС вирішила через неблагополучну епідеміологічну ситуацію.

За словами Валентина Демчука, повністю зупиняти громадський транспорт не можна, тому що перевізники не можуть оговтатись від попереднього періоду.

-З перевізників ніхто не готовий зупиняти роботу, тому що якщо вона ще раз зупиниться, її вже ніхто не поновить, ту роботу. Думаю, буде супротив від перевізників на такі дії, – сказав Валентин Демчук.

За більш детальною інформацією Суспільне звернулося у пресслужбу патрульної поліції області. Деталі повідомимо згодом. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також