Офіс Зеленського розпочав атаку на генерала Залужного

3818 0

Ми у соцмережах:

Офіс Зеленського розпочав атаку на генерала Залужного

Офіс Президента обурила стаття головнокомандувача українських військ Валерія Залужного, який розповів, що потрібно для перемоги України.

 У своїй статті в Economist генерал описує ситуацію, яка склалася на фронті та як її подолати. Зокрема, яка необхідна допомога.

Підсилила ефект ще й розгромна стаття у журналі Time, де розповідається, що оточення президента Володимира Зеленського не вірить у перемогу України та готове домовлятися з росіянами. А ще, що ТОП-чиновники «крадуть так, наче востаннє».

Першим атаку на командувача українських військ розпочав заступник керівника Офісу президента Ігор Жовква, який сказав для The Economist, що Залужний не має права розповідати суспільству правду про реальний стан справ на фронті.

Після цього Офіс Президента за власної ініціативи й без будь-якої причини звільняє одного з перших заступників Залужного, командувача Силами спеціальних операцій генерала Віктора Хоренка, уточнює The New York Times.

Звільнення відбулося без погодження з генералом Залужним, який не мав жодних претензій до роботи бойового генерала Віктора Хоренка.

Після суспільного резонансу Офіс Президента обмежився лише скупим поясненням, що бойового генерала звільнили через подання міністра оборони Рустема Умєрова, який є креатурою керівника Офісу Президента Андрія Єрмака.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також