Нерухомості у Рівному колишній голова Нацбанку не має

842 0

Ми у соцмережах:

Нерухомості у Рівному колишній голова Нацбанку не має

Після відставки колишній голова Нацбанку Яків Смолій подав декларацію про доходи з 1 січня по 3 липня 2020 року, тобто на момент звільнення. Що цікаво, Смолій задекларував чимало нерухомості у різних областях, щоправда, на Рівненщині — жодної.

Dubinsky.pro зібрав дані про нерухомість Смолія: офіси, площа яких від 300 до понад 2000 м.кв., зареєстровані в Івано-Франківську, Тернополі, Черкасах, Чернівцях, по кілька - у Львові та Києві.

Також колишній голова Нацбанку повідомив, що має у власності 13 земельних ділянок в різних регіонах України — так само в Івано-Франківську, у Львові, Тернополі, Черкасах, в Київської обл.

Смолію також належить солідний список іншої нерухомості: дві квартири та гараж у Києві, житловий будинок, фізкультурно-оздоровчий комплекс та будинок сімейного відпочинку на Київщині, а також апартаменти та гараж у Севастополі, медичний заклад у Львові.

Ще колишній голова НБУповідомив про 4 автомобілі - Volkswagen Multivan, Toyota, Mitshubishi Colt, Mercedes ML230, а також гідроцикл, причеп, гольфкар, квадроцикл. Внесений у декларацію і годинник Patek Philippe, Breguet.

Яків Смолій разом зі своєю ріднею володіють корпоративними правами в 11 компаніях. За півроку він отримав понад 9 мільйонів гривень доходів: дивіденди — 3,5 млн грн; від оренди нерухомості — 2,7 млн грн; проценти — 2,6 млн грн; зарплата в Нацбанку — 212,2 тис. грн; інвестиційний дохід — 43,8 тис. грн. На банківських рахунках у Смолія - $3,8 млн; 14,6 млн грн; €3,8 тыс.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також