Нардеп пропонує дякувати Богу в останню неділю вересня

1506 0

Ми у соцмережах:

Нардеп пропонує дякувати Богу в останню неділю вересня

Народний депутат з Березнівщини Віктор М’ялик направив на розгляд Верховної Ради законопроєкт, яким пропонує запровадити в Україні День подяки Богу. В останню неділю вересня, вважає нардеп, «кожний матиме особливу нагоду звернутися до Всевишнього з молитвою про очищення від гріхів і духовне зцілення…». Народні депутати з Рівненщини, на прохання РВ, прокоментували цю іціативу Віктора М’ялика.

Олександр Аліксійчук:

Не читав ще пропозицій свого колеги з Рівненщини. Однак вважаю, що у нас є чимало можливостей дізнатися, що громадськість думає про ту чи іншу ініціативу. Лише після отримання реакції від суспільства буде зрозуміло, чи потрібна така ініціатива. Зі свого боку скажу, що Богу треба дякувати щодня. Для цього ніякі законопроєкти не потрібні.

Дмитро Соломчук:

Важко таке коментувати. Скажу, що будь-який християнин щодня молиться Богу за воїнів та країну. Не думаю, що для цього ще треба запроваджувати якісь додаткові свята. Зараз народним депутатам потрібно думати зовсім про інші речі. Головний фокус моїх колег зараз має бути спрямований на діяльність, яка посилює обороноздатність країни.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також