Нападнику Гайдучику приємно, що «Верес» і президент йому довіряють

442 0

Ми у соцмережах:

Нападнику Гайдучику приємно, що «Верес» і президент йому довіряють

Двадцятичотирирічний вихованець ДЮСШ Верес Микола Гайдучик залишається у складі червоно-чорних ще щонайменше на два з половиною роки! Термін дії оновленої трудової угоди нападника з червоно-чорними спливає у червні 2026 року.

Микола Гайдучик - народився 30 грудня 1999 року. Нападник. Вихованець Здолбунівської гімназії (тренер Ігор Пархомчук), БЛІСП-КДЮСШ (Березне) та ДЮСШ-Верес (Рівне). Виступав за Верес у сезонах 2016-2017 та 2017-2018 (у чемпіонатах Першої ліги U19 та УПЛ U19 і U21). Перший професійний контракт із рівненським клубом уклав у лютому 2021-го. Чемпіон Першої ліги.

За Верес в усіх турнірах Микола Гайдучик вже зіграв 64 офіційних матчі, забив 7 м'ячів. У нинішньому сезоні на рахунку нападника 17 поєдинків у чемпіонаті та Кубку України, 2 голи і один асист. 

Микола Гайдучик поділився емоціями від нового контракту з народним клубом та розповів про очікування від другої частини сезону.

- Довго не вагався після пропозиції про продовження контракту. Обдумали все з родиною. Вважаю це хорошим варіантом продовження кар'єри. Тим паче, я місцевий. Приємно, що клуб і президент мені довіряють. Дуже не хочу цю довіру до себе похитнути. Тому докладу максимум зусиль, щоб допомогти команді залишитися в УПЛ. Звісно, також хочеться не тільки бігати і боротися на полі, а більше допомагати команді забитими м'ячами та асистами. Щоб команда перемагала. Я ставлю перед собою амбітну бомбардирську мету, але конкретики на загал зараз озвучувати не хотів би.

Зараз намагаємося закласти фундамент усього цього роботою на зимових зборах. Прекрасні емоції. Чудові поля. В минулому році були дещо гірші, а зараз - просто топ. Займаємося біговою роботою, й ігровою, і над тактикою працюємо. Граємо багато двосторонок.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також