На відому рівненську художницю та журналістку наїхало авто

2715 0

Ми у соцмережах:

На відому рівненську художницю та журналістку наїхало авто

Дорожньо-транспортна пригода сталася в районі зупинки «РУМ» в Рівному. Рівненська журналістка Наталка Пастухова переходила пішохідний перехід, коли її вдарив автомобіль.

 Про це вона розповіла на своїй сторінці в соцмережі:

«Сьогодні на мене на пішохідному переході наїхала машина. Я переходила з самокатом дорогу на зелене світло. Але тут проти мене спрацювало декілька факторів. З моєї сторони водії порушили правила - їх автівки стояли на пішохідному переході. Тобто мені довелося рухатися поміж машин. Завершення часу переходу було за 7 сек. І я не впевнилася у безпеці переходу. Вірніше подививлася, що машини на Соборній стоять, а з Вербової авто не помітила... Автівка, що виїжджала з повороту вул. Вербової на Соборну в районі кафе «Млин», і яка наїхала на мене - була засліплена сонцем. І як резальтат, авто стукнуло мене...»

За словами журналістки, ані водій, ані пасажирка в авто навіть не оглянулися, що сталося. Каже, вони просто відвернулися і поїхали. А номер від пережитого переляку вона не запам’ятала.  

«Що я зрозуміла? Мало знати правила дорожнього руху і дотримуватися їх! Треба зважати на те, що завжди знайдеться людина, яка вирішить, що в нього все вийде», - резюмувала Наталка Пастухова. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також