На Рівненщині водію з Білорусі спалили авто, ще два поруч - пожежники врятували

2598 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині водію з Білорусі спалили авто, ще два поруч - пожежники врятували

Сьогодні о 3:37 ночі на спецлінію "101" надійшло повідомлення з інформацією про те, що на вулиці грушевського у Дубні горить легковий автомобіль.

Рятувальники встановили, що вогнем був повністю охоплений легковий автомобіль Audi A5. Від сильного полум'я та температури почали загоратися два поряд розташовані автомобілі -  Volkswagen Amarok та  SEAT Ibiza.

На гасіння пожежі та також на захист сусідніх машин вогнеборці подали вогнегасячі речовини з різних сторін. О 03:46 пожежу вдалося локалізувати, а о 04:17 повністю загасити.  Жертв та постраждалих немає.
Вогнем знищено автомобіль Audi A,  2017 року випуску.  Два інших автомобілі -  вдалося врятувати. У SEAT Ibiza вогнем пошкоджено задній бампер, кришка багажника, номерний знак та стопи. У Volkswagen Amarok вогнем пошкоджено передній бампер та крило. Причина пожежі та збитки встановлюються. До гасіння було залучено один пожежний автомобіль та п'ятеро рятувальників.

За попередньою інформацією, Ауді підпалив хтось зумисне. Автомобіль належить 37-річному мешканцю м. Вітебськ ,  Республіки Білорусь. Обставини цієї події тепер з'ясовує поліція.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також