На продаж — непотріб в районах Рівненщини?

6943 0

Ми у соцмережах:

На продаж — непотріб в районах Рівненщини?

Обласна рада планує виставити на аукціон непотрібне майно. Йдеться про чотири насосні станції у Рівному, в селі Решуцьк, а ще майно у Здолбунові, Межиричах, Млинові, Дубровиці та Рокитному. Окрім того, хочуть продати частину приміщення «Інваспорту», що на вулиці Поштовій у Рівному.

Сергій Свисталюк, заступник голови Рівненської облради:

— Насправді там уже ніякого майна немає. Планується продаж земельних ділянок, які уже не використовуються. Для цього буде створено комісію, яка огляне усі земельні ділянки. Після цього земля буде виставлена на аукціон товарною біржою.

Андрій Пехотін, директор управління майновим комплексом:

— Зараз депутати вивчають ці питання. Продаж планувався задля наповнення бюджету. За великим рахунком, якогось хорошого майна там немає. Однак під об’єктами водоканалу в районах є земельні ділянки. Вони можуть зацікавити інвестора. Щодо приміщення у Рівному, то це двоповерхова будівля. На аукціон плануємо виставити перший поверх, бо другий уже приватизований. Проблема у тому, що в тому приміщенні уже давно зруйнувався дах, а приватний власник другого поверху відмовляється йти на контакт. Через постійні протікання там уже навіть провалилося перекриття між першим та другим поверхом. Але ми навіть не можемо відремонтувати дах у цьому будинку. Тому хочемо його продати.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також