На Полісся завтра прибуде траурний кортеж з воїном, який загинув у Запорізькій області

1067 0

Ми у соцмережах:

На Полісся завтра прибуде траурний кортеж з воїном, який загинув у Запорізькій області

У бою за Україну загинув Дмитро Скібчик. 26-річний житель с.Заболоття 7 грудня виконував бойове завдання біля с.Роботине, що у Пологівському районі Запорізької області.

Дмитро народився у Заболотті. Після школи навчався у ПТУ ВП РАЕС на столяра деревообробки. Із перших днів добровільно став на захист України від окупантів - 27 лютого 2022 року його було зараховано до лав 104-ої окремої бригади територіальної оборони. Потім служив водієм-радіотелефоністом у роті ударних безпілотних авіаційних комплексів 118-ої окремої механізованої бригади.

- Завтра до с.Заболоття прибуде транспорт із тілом загиблого Героя Дмитра Скібчика, - повідомив сьогодні міський голова Вараша Олександр Мензул. - Траурна хода розпочнеться орієнтовно об 11:00 від початку села і пройде до будинку на вул.Шевченка, 3. Потім пройде до Іоанно-Богословського храму. Поховають нашого Захисника на кладовищі у с.Заболоття. Прошу долучитися до гідного прощання з Дмитром Скібчиком. Вічна пам'ять. Щирі співчуття батькам, рідним, друзям і товаришам нашого Героя. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також