На Київщині знайшли здолбунівчанина, який 5 років переховувався від поліції

1401 0

Ми у соцмережах:

На Київщині знайшли здолбунівчанина, який 5 років переховувався від поліції

Із квітня 2017 року житель Здолбунова перебував у розшуку за завдане умисне тяжке тілесне ушкодження знайомому десять років тому. Він переховувався впродовж п’яти років на Київщині, втім нещодавно його знайшли і тепер чоловіку загрожує 5 років за ґратами.

 У червні 2011 року в Здолбунові між двома чоловіками виник конфлікт, який згодом переріс у бійку. У ході бійки, 35-річний здолбунівчанин наніс тілесні ушкодження 46-річному жителю села Глинськ. Потерпілий із відкритою черепно-мозковою травмою, переломом основи черепа та мозковою комою потрапив у реанімацію.

Про це повідомили у поліції Рівненської області.

Зловмиснику слідчі повідомили про підозру, а суд в подальшому виніс вирок у виді позбавлення волі, але із іспитовим строком. Обвинувачений через деякий час перестав з’являтися для перевірки до відділу пробації і суд виніс повторний вирок — п’ять років позбавлення волі.

Аби уникнути реального ув’язнення, чоловік почав переховуватися. Тож із квітня 2017 року його оголосили у розшук.

Днями працівники управління карного розшуку розшукали обвинуваченого в одному із сіл Бориспільського району, де він працював на підприємця та знімав будинок. Його доставили у слідчий ізолятор.

Відповідно до вироку суду здолбунівчанину загрожує до п’яти років колонії.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також