На хибні виклики виїздили рятувальники

469 0

Ми у соцмережах:

На хибні виклики виїздили рятувальники

6 пожеж та 2 хибні виклики

Впродовж доби, 17 липня, на Рівненщині трапилося 6 пожеж. Ще двічі рятувальники виїжджали на хибні виклики. Про це інформує прес-служба ГУ ДСНС України в Рівненській області.

Зокрема, зранку в с. Колодязне Рівненського району в приватному господарстві вогнем було знищено 3 тонни грубих кормів, покриття та перекриття  господарської будівлі.

Опісля трапилася пожежа в с. Дворовичі Рівненського району. У приватному  господарстві згоріли робочий інструмент, легковий автомобіль ВАЗ 2140, покриття та перекриття господарської будівлі. 

Вже ввечері поблизу с. Розваж Острозької територіальної громади Рівненського району . горіло побутове сміття на території площею 0,2 га.

У с. Масевичі Рокитнівської тергромади Сарненського району вогнем знищено неексплуатуючу господарчу будівлю.

У с. Городець Вараського району в приватному господарстві вогнем знищено покриття та перекриття господарської будівлі.  

У с. Орв’яниця Сарненського району в приватному господарстві згоріло покриття, пошкоджено перекриття на площі 50 м2 житлового будинку.

За добу трапилося і 2 хибних виклики. Громадяни повідомляли про пожежі, а на місці виклику загорянь не було виявлено.

Мова йде про вул. Гагаріна, 22 у Рівному – повідомлення про загоряння сміттєвого контейнеру. Також, у м. Вараш вул. Будівельників . Не підтвердилося повідомлення про задимлення на дев’ятому поверсі багатоквартирного житлового будинку.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також