Муніципальна варта Рівного розшукує Вайнера

3475 0

Ми у соцмережах:

Муніципальна варта Рівного розшукує Вайнера

У Рівному біля офісного центру «Політон» уже декілька місяців існує парковка, на яку позирає чимало водіїв. Але в’їзд до неї перегороджує шлагбаум. На цю парковку звернув увагу й міський депутат Святослав Клічук. Щоб з’ясувати, хто облаштував її, загородивши шлагбаумом, депутат звернувся до чиновників.

Святослав Клічук подав відповідне депутатське звернення і отримав таку відповідь за підписом міського голови: «Між Рівненською міською радою та підприємцем Вайнером Віктором Михайловичем укладено договір оренди земельної ділянки від 23.09.2002 за № 105 щодо передачі в оренду строком на 49 років земельної ділянки площею 2420 м кв., в тому числі: площею 1085 м кв. — для будівництва та обслуговування торгового центру «Політон» з офісними приміщеннями та реконструкції існуючого павільйону; площею 1335 м кв. — для влаштування та обслуговування місця паркування автомобілів (план земельної ділянки додається). Разом з тим повідомляємо, що документи на облаштування автомобільної стоянки зі шлагбаумом за адресою вул. Київська, 21 департаментом інфраструктури та благоустрою РМР не надавалися».

Світлана Стасюк, речниця департаменту муніципальної варти:

— Звернення в роботі — опрацьовується інспекторами відділу контролю за благоустроєм. Щоб з’ясувати, на яких підставах там знаходиться шлагбаум, потрібно вивчити документацію. Намагаємося сконтактувати з власником.

Олена РАКС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також