Монастирський та Крук оглядали на Рівненщині техніку рятувальників

844 0

Ми у соцмережах:

Монастирський та Крук оглядали на Рівненщині техніку рятувальників

Пересувні пункти управління, модульні будинки для зведених загонів, тактичні роботи для пожежогасіння та нова сучасна техніка - це необхідність для наших спеціалістів. На цьому наголосив голова ДСНС України Сергій Крук під час візиту разом із міністром внутрішніх справ України Денисом Монастирським на Рівненщину.

Урядовці ознайомились з роботою двох навчальних локацій, на яких пожежно-рятувальні розрахунки практично відпрацювали елементи проведення робіт за допомогою установки системи пожежогасіння та водоструминного різання MODULAR типу «КОБРА» і тактичних роботів для пожежогасіння німецького виробництва «MAGIRUS WOLF R1» та для димовидалення й нагнітання повітря «MAGIRUS WOLF С1».

Крім того, голова ДСНС та керівник МВС оглянули розкладні модульні будинки для зведених загонів рятувальників, необхідні під час виконання ними завдань за призначенням у зонах надзвичайних ситуацій.

Техніка українського виробництва - пожежні автоцистерни, спеціальні аварійно-рятувальні машини різних типів та техніка для розмінування – усе це, що було продемонстровано під час візиту, використовується фахівцями ДСНС задля ефективного реагування на різного роду виклики, пов’язані, зокрема і зі збройною агресією з боку Росії.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також