Мільйони у монахів, вимкнення тепла та багнюка біля «Авангарду»

2392 0

Ми у соцмережах:

Мільйони у монахів, вимкнення тепла та багнюка біля «Авангарду»

У свіжому номері газети «Рівне вечірнє» читайте про те, скільки коштів витрачають монастирі на Рівненщині та звідки у священників мільйони.

 А ще про те, коли зроблять проблемну дорогу до кладовища в районі Басового Кута, чому в рівнян, які мешкають у Тинному, проблеми з документами, як комунальники справлятимуться з відомою калюжею у центрі Рівного, що знайшли під час обстеження ринків міста та коли в обласному центрі планують вимкнути тепло.

Ви також дізнаєтеся про те, як перед фіналом Кубка України з футболу вимостять підходи до стадіону «Авангард», чому євреї допомагатимуть Дубну, як судилися за «Макове болота» та як на рівненському залізничному вокзалі втихомирювали німця, який поліз з кулаками на народного депутата України.

Свіжий номер газети «Рівне Вечірнє» можна придбати у магазинах міста.

Також ви можете замовити електронну версію видання.

Про своє бажання стати передплатником електронної версії «РВ» повідомте на e-mail: svetrv1@gmail.com, вказавши своє прізвище, обраний період перегляду (місяць, квартал, півріччя, рік), свою електронну адресу та номер телефону. Після оплати ви отримаєте на свій e-mail посилання на Google-Диск для перегляду файлів у форматі PDF за оплачений період.

Вартість передплати «Рівне Вечірнє»:

на місяць: 26 грн.

на три місяці: 78 грн.

на півроку: 156 грн.

на рік: 312 грн.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також