Мешканців Рівного завтра запрошують поміряти тиск і цукор. Або й зробити щеплення

934 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

Щорічно 28 липня у багатьох країнах світу проводиться Всесвітній день боротьби з гепатитом (World Hepatitis Day). У Рівному ж можна буде не лише безкоштовно пройти швидкий тест, а й отримати деякі інші медичні послуги.

Отже, завтра вранці ранку мешканці Рівного зможуть безкоштовно отримати консультацію сімейного лікаря, а ще перевірити рівень цукру, пройти швидкий тест на гепатит С, В, ВІЛ, інші захворювання одномоментно, виміряти артеріальний тиск та сатурацію кисню в крові й отримати вакцину від COVID-19 (вперше та бустерну дозу)  Акція запланована 28 липня на 10:00 в Територіальному сервісному центрі МВС №5641 за адресою м. Рівне вул. Київська 108-Б, - повідомили у Рівненському обласному інформаційно-аналітичному центрі медичної статистики.
 
А кому не зручно добиратися до вулиці Київської, може відвідати схожу безкоштовну акцію просто у центрі Рівного - на Лебединці. Окрім тестування на гепатит С і ВІЛ, можна буде виміряти рівень цукру і холестерину, вагу, зріст і тиск. А також - щепитися проти коронавірусу, гепатиту В та дифтерії і правцю. Вакцинацію проводитимуть фахівці Обласного центру контролю і профілактики хвороб. Долучиться й мобільна медична команда українсько-швейцарського проєкту "Діємо для здоров'я" у складі сімейного лікаря, медсестри та психолога. Триватиме ця акція з 12.00 до 15.00   


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також