Майже 50 мільйонів гривень сплатили на Рівненщині за використання корисних копалин

1106 0

Ми у соцмережах:

Майже 50 мільйонів гривень сплатили на Рівненщині за використання корисних копалин

З початку року платники податків за використання корисних копалин сплатили 48,2 млн. гривень. Тоді як минулого року вони сплатили на 20,3 млн. гривень менше.

Відповідно до розподілу коштів, до державного бюджету спрямували 34,6 млн. гривень. Натомість у розпорядженні місцевих громад Рівненщини залишилось 13,6 млн. гривень.

Про це повідомляє ГУ ДФС у Рівненській області.

Для того, щоб забезпечити повний облік платників податків за користування надрами, спеціалісти фіскальної служби проводять звіряння переліків суб’єктів господарювання, яким надали спеціальні дозволи на використання корисних копалин та на спеціальне водокористування, з переліком платників, які надають фіскальній службі податкові розрахунки. Проте якщо протягом шести місяців податки не сплачуються, то відповідні підприємства можуть бути позбавленні цих дозволів.

Заступниця начальника ГУ ДФС у Рівненській області Зоя Хоній зазначає, що природно-ресурсний потенціал Рівненської області при його ефективному використанні є однією з найважливіших передумов стійкого розвитку регіону.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також