Магазини медтехніки у Рівному

880 0

Ми у соцмережах:

Магазини медтехніки у Рівному

Різні порушення в організмі людини рідко проходять безвісти. Зазвичай будь-яка дисфункція супроводжується суттєвим дискомфортом. Через це з'являється млявість, втома, біль, знижується працездатність, зникає життєрадісність, а фізичних сил стає дедалі менше. Як тільки ви відчули перші симптоми дискомфорту, необхідно якнайшвидше записатися на прийом до лікаря. Це дозволить запобігти ускладненням та серйозним проблемам зі здоров'ям. Якщо вам знадобилася медтехніка у Рівному або ви шукайте ортопедичні товари — чекає на вас у нашому професійному ортосалоні Медтехніка Ортомедіка. У нашому магазині на вас чекає широкий асортимент медичних та ортопедичних товарів, які допоможуть вам у швидкій та ефективній реабілітації, а також у профілактиці.

Товари в Медтехніка Ортомедіка в Рівному

У салоні продаються виключно перевірені сертифіковані товари різних категорій: медтехніка для дому, професійне медичне обладнання, ортопедична продукція, бандажі, компресійний трикотаж, реабілітаційне обладнання та багато інших видів товарів. Все більша кількість людей різного віку стикаються з такими хворобами, як:

  • плоскостопість;
  • клишоногість і вальгусна деформація стопи (переважно у дітей);
  • сколіоз, лордоз та кіфоз;
  • артроз та артрит;
  • синовіт;
  • остеохондроз;
  • діабетична стопа на тлі цукрового діабету;
  • підошовний фасціїт.

Хвороби, перелічені вище, а також багато інших захворювань, потребують консультації з профільним фахівцем. Після консультації з лікарем ви зможете знайти в магазині Медтехніка Ортомедіка у Рівному все, що необхідно для якісного та ефективного лікування. У професійному салоні Ортомедика вас завжди проконсультує наш спеціально навчений персонал, який проходить спеціальне навчання та підготовку. Ми індивідуально проконсультуємо вас з усіх питань, презентуємо всі доступні моделі, необхідні у вашому випадку, та допоможемо правильно підібрати (приміряти) потрібний виріб.

Безкоштовна діагностика плоскостопості у Рівному

Будь-який відвідати магазин Медтехніка Ортомедіка у Рівному має право безкоштовно пройти діагностику стопи на плоскостопість. Ця процедура абсолютно безболісна та не забирає багато часу, а також не має вікових обмежень. Здійснюється за допомогою плантографа чи плантоскопа. Дане обстеження не тільки дозволяє визначити наявність або відсутність деформації стопи, але й виявляє зони найбільшого та найменшого навантаження на поверхню стопи.

Навіщо пройти діагностику стопи? Насамперед це важливо для:

  1. Здоров'я вашого опорно-рухового апарату.
  2. Правильне формування скелета у дітей.
  3. Профілактики захворювань суглобів та хребта.
  4. Довгострокового носіння взуття (оскільки при плоскостопості взуття зношується набагато швидше).
  5. Збільшення фізичної витривалості.

У разі діагностики плоскостопості, у Медтехніка Ортомедіка у Рівному ви зможете купити ортопедичні устілки, дитяче взуття та взуття для дорослих, а також безліч інших товарів, ефективних при лікуванні плоскої стопи. Чекаємо на вас у нашому салоні!

Адреси магазинів медтехніки у Рівному

  • м. Рівне, вул. Соборна, 67; Графік: пн-пт: 09:00-18:00, сб-нд: 10:00-18:00; Телефон: +380671505121

  • м. Рівне, вул. Київська, 67 (ТЦ Арена); Графік: пн-пт: 09:00-19:00, сб-нд: 10:00-18:00; Телефон: +380674116091


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також