Лукашенко каже, що здійснив свою «спецоперацію» в Україні зі звільнення далекобійників

2883 0

Ми у соцмережах:

Лукашенко каже, що здійснив свою «спецоперацію» в Україні зі звільнення далекобійників

Самопроголошений керівник Білорусі Олександр Лукашенко наказав нагородити усіх силовиків, які причетні до його «спецоперації» в Україні.

За словами диктатора, спецоперація полягала у звільненні білоруських далекобійників. Нагадаємо, що на Волині влада конфіскувала усі білоруські вантажівки після того, як Білорусь відкрито допомогла Росії напасти на Україну.

Лукашенко не став уточнювати, як він проводив на території України, зокрема Волині, «спецоперацію». Каже, що на те вона й «спецоперація», щоб не розкривати її деталі:

- Ми втратили фактично 7-мільярдний товарообіг на українському ринку. Дійшло до того, що ці негідники почали захоплювати наших людей. В перше чергу, водіїв та захопили наші автомобілі. Було арештовано 1500 білоруських вагонів. До 100 наших водіїв потрапило в полон. Я попередив українців про проведення спеціальної операції з визволення цих людей. Ця спеціальна операція була проведена. Усі білоруські водії звільнені. Настільки блискуча операція, що навіть наші силовики її не помітили. Якщо десь ще залишилися один-два білоруси, то перед українцями треба ставити питання жорстко. В першу чергу, перед українським послом. Адже зараз українці багато чим ризикують. Бо і в Білорусі багато українців, до яких ми по-людськи ставимося.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також