Лазні на ринку в Рівному заважає то вогонь, то ціна

2126 0

Ми у соцмережах:

Лазні на ринку в Рівному заважає то вогонь, то ціна

Колись популярну лазню на вулиці Шевченка тепер постійно переслідують проблеми. Спочатку любителі пари довго боролися, щоб заклад працював. Ходили навіть до міського голови, щоб вплинув на власників ринку «Моріон» братів Свистунів, які нею володіють. Однак коли лазню все ж відкрили для відвідувачів, то їх не влаштувала ціна — надто дорогими виявились послуги. Наразі лазня знову закрита. Призвела до цього пожежа, яка трапилася нещодавно.

Олеся Осипчук, речниця ГУ ДСНС в Рівненській області:

Повідомлення про пожежу в лазні надійшло у п’ятницю, 13 січня. Коли вогнеборці прибули на місце пожежі, то було встановлено, що задимлення відбулося в неексплуатованому приміщенні лазні. Через сильне задимлення рятувальникам довелося працювати в апаратах захисту органів дихання та зору. Загорання швидко ліквідували. Вогонь пошкодив 3 кв. м оздоблення стін. Жертв та постраждалих немає. Попередня причина пожежі — замикання електричної мережі.

Святослав Стельмащук, відвідувач лазні:

 Лазня чотири місяці не працювала. Після довгих переговорів вона таки запрацювала, проте її власники встановили нереальну ціну. Ми просили, щоб година перебування в лазні коштувала 150 гривень, дві години — 200 гривень, а 350 гривень — безлімітне перебування. Але власник лазні встановив ціну в 300 гривень — за дві години, а 350 коштує безліміт. Коли це сталося, то лазня почала втрачати клієнтів, бо 300 гривень — це багато. Особливо для пенсіонерів з мінімальною пенсією. Наразі велика частина клієнтів ходить паритися в інші місця. Якась частина ходить в лазню на Дворецьку, а інша їздить на вулицю Будівельників. Бо там набагато дешевше. Так трапилося й перед минулими вихідними. Лазню натопили, проте відвідувачів не було, тому двері лазні були зачинені. Оскільки всередині лазні була висока температура, то загорілася дерев’яна вагонка.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також