Костопільська команда “SWISSPAN” здобула “бронзу” на чемпіонаті аматорської футзальної ліги України

1221 0

Ми у соцмережах:

Костопільська команда “SWISSPAN” здобула “бронзу” на чемпіонаті аматорської футзальної ліги України

Нещодавно у Києві відбувся фінал Аматорської футзальної ліги України (АФЛУ), де Рівненщину представляв футбольний клуб “SWISSPAN” із Костополя. Команда вийшла у півфінал, але поступилася лише майбутнім чемпіонам – команді з Харкова.

 

Право представляти Рівненщину на всеукраїнському чемпіонаті команда здобула після перемоги в аматорській футзальній лізі Рівненської області. Нагадаємо, що торік футболісти “SWISSPAN” дебютували в цих змаганнях і сенсаційно стали срібними призерами всеукраїнського фіналу в місті Дніпрі.

Однак, як відомо, титул легше вибороти, аніж його відстояти. Адже на гру з лідером суперники завжди налаштовуються з подвійною силою. Всеукраїнський фінал у Києві це підтвердив.

У своїй групі, до якої згідно з жеребкуванням потрапили також команди “Амалтея” з Херсона і “Титан” із Маріуполя, наші футболісти вважалися фаворитами.

У першому поєдинку херсонцям вдалося зіграти зі “SWISSPAN” внічию 1:1, а маріупольці поступилися з рахунком 1:4. Далі були перемоги в 1/8 фіналу над “Русин-О” (Львіська обл.) - 3:0 та у чвертьфіналі над “Амалтеєю” - 3:2.

Виклавшись сповна у чотирьох попередніх поєдинках, у півфіналі наші хлопці поступилися “VIVA CUP” із Харкова з рахунком 1:4.

І хоча "SWISSPAN” з Костополя не вдалося повторити минулорічне досягнення, але без медалей команда не залишилася, а посіла третє місце на чемпіонаті АФЛУ.

Найактивнішим гравцем команди став Сергій Степанюк, який забив три голи за турнір і вивів команду  у півфінал, забивши вирішальний гол “Амалтеї”.

Після повернення гравців із престижним кубком за третє місце на деревообробному підприємстві “Свиспан Лімітед” влаштували привітання бронзових призерів фіналу Аматорської футзальної ліги України та передачу кубків в арсенал команди “SWISSPAN”.

@

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також