На Рівненщині хлопець стріляв з дерев’яного «АК». Ним зайнялась поліція

1967 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині хлопець стріляв з дерев’яного «АК». Ним зайнялась поліція

Житель Вараського району виклав у соцмережі відео, де він начебто стріляє із автомата. Зброя виявилася саморобною, а звук пострілів - наклав у спеціальній програмі.

«Стрілянина» у Вараському районі: автомат дерев’яний, відео — змонтоване. Під час моніторингу соціальних мереж поліцейські першого січня виявили публікацію, що невідомий хлопець у житловому секторі села Берестівка стріляв вгору із автомата.

Поліцейським вдалося встановити особу парубка: ним в виявився 20-річний місцевий житель молодик зізнався, що автомат самостійно виготовив із дерева, а відео зі спеціальним звуком змонтував у спеціальній програмі. «Зброю» показав правоохоронцям, а також продемонстрував процес створення відео цю ж інформацію підтвердив і «оператор» — товариш й односелець «актора».

Із учасниками інциденту поліцейські провели профілактичну бесіду та наголосили, що в подібних випадках термінова допомога правоохоронців може знадобитися комусь із громадян. Поліція закликає усвідомлювати свої дії та наслідки розваг.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також