Астрологічний прогноз на 4 травня

339 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 4 травня

Овен

Уникайте будь-яких надмірностей, щоб не потрапити в неприємну ситуацію. Хороший день, щоб пройтися магазинами і завершити передсвяткові справи.

Телець

Наведення порядку краще планувати на ранок, а після обіду приділити час особистим потребам. Намагайтеся обмежити споживання важкої їжі.

Близнюки

Близькі будуть просити вас про допомогу у господарських питаннях у першій половині дня. Доведеться вирішувати рутинні домашні проблеми.

Рак

Проведіть день, як вам подобається. Однак не забувайте про відчуття міри. Можна брати участь у ризикованих заходах: сьогодні удача на вашому боці.

Лев

Якщо вам потрібно попрацювати сьогодні, то бажано вранці. Сьогодні можна дозволити собі трохи більше, але в межах розумного.

Діва

Сьогодні буде багато можливостей, щоб показати свої таланти. Гарний час щоб розслабитися і відновити сили в колі родини.

Терези

Тримайте емоції під контролем: сьогодні багато що і хто вас дратуватиме, змушуватиме злитися і робити помилки. Тримайтеся подалі від негативно налаштованих людей.

Скорпіон

Незважаючи на вихідний день, доведеться трохи попрацювати. У витратах намагайтеся бути раціональними та навіть обережними.

Стрілець

Меланхолійний настрій, сумні спогади можуть накотити із самого ранку. Зірки радять спілкуватися лише на приємні теми та гнати від себе похмурі думки.

Козеріг

Вам захочеться допомагати всім довкола, нести людям добро та позитив. Однак не довіряйте всім підряд: хтось із вашого оточення може маніпулювати вами.

Водолій

Уникайте нових зобов’язань, поки не впораєтеся з поточними. У спілкуванні важливо слухати і розуміти потреби та переживання інших.

Риби

Бажання активно діяти супроводжуватиме вас весь день.

Будьте обережними і не втручайтеся в чужі справи. Не залишайтеся сьогодні на самоті.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також