Хлопця із Гощі, який пробігся по патрульному авто у Рівному, притягнуть до кримінальної відповідальності

9169 2

Ми у соцмережах:

Дмитро Ільчук. Фото - зі сторінки хлопця в Instagram

20-річний руфер Дмитро Ільчук, який 20 січня у центрі Рівного вискочив на авто патрульних та пробігся по ньому, закликавши й інших зробити те саме, аби взяти участь у так званому «челенджі», може бути обмеженим у волі на три роки.

Як повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Рівненській області, молодик – мешканець Гощі. Він сам зателефонував до поліції і зізнався, що саме він пробігся по автомобілю.

З фактом хуліганства слідчий Рівненського відділу поліції розпочав досудове розслідування за частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом).

Відповідальність за це  – штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (до 850 грн) або арешт на термін до шести місяців, або обмеження волі на термін до трьох років.

Правоохоронці застерігають молодь від необдуманих протиправних вчинків, за вчинення яких передбачена кримінальна відповідальність.

Нагадаємо, що це вже не перший епатажний вчинок гощанця заради відео для свого YouTube-каналу.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також