Керівник МВС України представив колегам рівненського генерала

1669 0

Ми у соцмережах:

генерал Крук

Сьогодні міністр внутрішніх справ Денис Монастирський представив тимчасово виконуючого обов’язки голови ДСНС Сергій Крук, який до цього очолював Головне управління ДСНС у Рівненській області.

Міністр висловив упевненість, що курс на реформи та позитивні зміни у відомстві буде збережено. За його словами, територіальний підрозділ ДСНС Рівненщини був одним з найкращих в системі, а досвід Сергія Крука, який займав посаду керівника 7 років, дозволить організувати роботу на такому високому рівні й в інших областях, повідомляє МВС України.

Денис Монастирський  наголосив на необхідності найближчим часом провести засідання колегії ДСНС за основними напрямками реформування. Йдеться, у першу чергу, про реформування підходів.

«Я би хотів бачити більше акценту саме на профілактиці. Ми маємо на сьогодні мету, з якою я прийшов на посаду міністра, це – зменшення смертності від надзвичайних ситуацій. Цей показник дуже високий, однак я думаю, що в наших силах його скоротити. Для цього потрібні і нові підходи, і нове бачення, а також і нове фінансування для Служби», - сказав Денис Монастирський.

Генерал Сергій Крук подякував керівництву МВС та держави за довіру і можливість координувати діяльність однієї з найпотужніших і найрейтинговіших Служб України.

 

«Я переконаний, що керівники і Апарату ДСНС, і підрозділів у регіонах виконають поставлені першочергові й актуальні завдання, а усі попередні здобутки та напрацювання будуть збережені і примножені. Колектив пожежних-рятувальників готовий до виконання завдань за призначенням і зробить усе можливе, аби ДСНС стала прикладом в системі Міністерства внутрішніх справ», - сказав він.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також