Із сутенерів – у міську владу

1232 0

Ми у соцмережах:

Із сутенерів – у міську владу

Влада Сіетла взяла на роботу колишнього сутенера

 

Екс-сутенера взяли на посаду "Вуличного царя". Контракт з ним уклали на рік. Його зарплата становитиме 12,5 тисячі доларів на місяць.

 Влада американського міста Сіетл у штаті Вашингтон уклала річний контракт з Андре Тейлором - екс-сутенером, який відсидів через справи, пов'язані з проституцією і добором неповнолітніх дівчат для заможних клієнтів.

 Американець буде займатися зв'язками з громадськістю, пише Daily Mail.

 Офіційна посада 52-річного Тейлора називається "Вуличний цар". Він буде отримувати зарплату 12,5 тисячі доларів на місяць.

 У контракті зазначено, що Тейлор буде "надавати місту рекомендації з деескалації, взаємодії з населенням та альтернативних способів поліцейської діяльності".

 Сам американець називає себе "сполучною ланкою між громадами та містом". Він упевнений, що зможе переконати жителів гетто змінити життя на краще, оскільки у нього "є авторитет на вулиці".

 Тейлор потрапив за ґрати в 2000 році. Після звільнення він почав займатися соціальною роботою. Чотири роки тому він навіть запустив програму Conversation With The Streets для того, щоб знизити рівень злочинів у проблемних районах.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також