Іноземці представили у Рівному нове обладнання

1176 0

Ми у соцмережах:

Іноземці представили у Рівному нове обладнання

Сонячні батареї, теплові насоси, опалювальна техніка, led-екрани, економне електрообладнання. Близько півсотні українських та закордонних виробників представили своє обладнання на V Міжнародній спеціалізованій виставці «Сучасність. Енергозбереження. Технології (СЕТ-2019)».

Серед них - підприємства Рівненщини, а також представництва з Німеччини, Швеції, Італії, Нідерландів, Чехії, Туреччини, Австрії, Китаю та інші. Захід відкрили на території ТОВ «Рівнетеплоенерго».

За словами видатного вченого у галузі теплоенергетики – директора Інституту технічної теплофізики НАН України Юрія Снєжкіна, Рівненщина перша в енергоефективності, адже тісно співпрацює з науковцями:
«Вас цікавить все нове. Усі досягнення, які мають наші науковці, ми в першу чергу впроваджуємо у Рівненській області».

Прес-служба Ріsненської ОДА повідомляє, що V Міжнародна спеціалізована виставка «СЕТ-2019» працюватиме два дні – 13 та 14 червня. Паралельно з виставкою відбуватиметься Міжрегіональний форум з енергоефективності. Окрім того, тривають обласні конкурси дитячої творчості «Енергозбереження очима дітей», «Енергоефективність – у творчості дітей» та «Відходам – друге життя».

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також