Імунітет на висоті: роль Імупрет® в підтримці імунної системи

431 0

Ми у соцмережах:

Імунітет на висоті: роль Імупрет® в підтримці імунної системи

Міцна імунна система є ключовим фактором для збереження здоров'я та боротьби з хворобами. Це натуральна оборонна лінія, яка визначає нашу здатність боротися з інфекціями, вірусами та іншими небезпечними факторами. Але людський імунітет, так само як і будь-яка інша система організму, потребує підтримки, в протилежному випадку тіло просто не здатне впоратися з усіма небезпечними факторами, що оточують нас в повсякденному житті. Сьогодні в деталях розповімо про один з лікарських засобів для імунітету — препарат Імупрет®.

Роль Імупрет® в підтримці імунної системи

Препарат Імупрет® Біонорика СЕ — це природний засіб, створений з метою підтримки імунної системи. Його склад збагачений рослинними компонентами, які відомі своїми корисними властивостями для зміцнення імунітету. Продукт містить різноманітні трави, які можуть підтримати й збільшити природний захисний потенціал організму.

До складу входять квітки ромашки, лікарський алтей (коріння), листя волоського горіха, трави деревію, хвощу та кульбаби. Такий збалансований склад дозволяє досягти протизапальної, противірусної, антибактеріальної та імуностимулюючої дії. Простими словами, цей засіб одночасно лікує катаральні процеси, бореться з бактеріями та вірусами (причиною захворювання), та активізує в організмі механізм, що виробляє імунітет до конкретної недуги.

При підборі компонентів, Біонорика СЕ керувалася результатами клінічних дослідженнях, що підтверджують високу ефективність такого складу у підвищенні імунітету. Тисячі дорослих та дітей, які використовували Імупрет®, поділилися своїми позитивними відгуками щодо його впливу на загальний стан здоров'я та стійкість до захворювань. Особливо часто лікарі призначаються засіб при частих ГРВІ, схильності до фарингітів, тонзилітів, синуситів і ларингітів, а також як профілактику ускладнень захворювань верхніх дихальних шляхів.

Як використовувати Імупрету® для підвищення імунітету

Використання цього засобу для підтримки імунної системи дозволено дорослим (у формі таблеток) та дітям від 2 років (у формі крапель). У разі, якщо лікар не призначив інших доз та кратності застосування, інструкція дозволяє використовувати Імупрет® за такої схеми:

  • Краплі. Дітям від 2 до 5 років по 10 крапель за раз, від 6 до 11 років по 15 крапель, від 12 років по 25 крапель.
  • Таблетки дозволені дітям від 6 років, дозування становить про 1 таблетці за раз дітям від 6 до 11 років. Дорослим та дітям старшим за 12 років за один раз слід приймати 2 таблетки засобу.

Особливої уваги заслуговує кратність приймання препарату. Під час гострої фази захворювання (при температурі, гарячці, лихоманці та гострих респіраторних проявах) засіб приймають по 5-6 разів на добу у вказаних вище дозуваннях незалежно від віку. Для профілактики використовують ті ж дози, але приймають їх по 3 рази на добу протягом двох тижнів. Але не забувайте, що прийом будь-яких ліків має бути лише після консультації з лікарем.

Як бачите, Імупрет® — важливий засіб для всіх, хто прагне зміцнити імунітет та підтримати організм у боротьбі з хворобами. Використання рослинних компонентів робить Імупрет® надійним помічником для збереження імунної системи дорослих та дітей.

  1. Довідник MSD Версія фахівця. Стаття “Ларингіт”
  2. Спеціалізований медичний портал Health-ua.com Стаття “Гострий ларингіт”
  3. Спеціалізований медичний портал Health-ua.com Стаття “Эффективная профилактика ОРВИ с использованием фитопрепаратов: миф или реальность?”


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також