Гол Яго приносить «Вересу» у Туреччині перемогу над Лієпаєю з Латвії

520 0

Ми у соцмережах:

Гол Яго приносить «Вересу» у Туреччині перемогу над Лієпаєю з Латвії

Рівненський Верес продовжив безпрограшну серію спарингів на турецьких зимових зборах. Завдяки пізньому голу бразильця Яго рівняни переграли латвійську Лієпаю. Лієпая - Верес - 0:1 (0:0)

Матч проти латвійської Лієпаї став для рівнян другим за два дні. Сьогодні Олег Шандрук прогнозовано дав ігрову практику, здебільшого, футболістам, які відпочивали у недільній грі проти чеської Сігми.

Верес домінував на полі у першому таймі. Навіть, відзначився двічі. Гол Жуліо Сезара турецька бригада арбітрів не зарахувала через порушення правил. А м'яч Марко Мрвальєвича скасували через офсайд.

По перерві рівняни продовжували атакувати. Треба зауважити, що окрім суперників заважала робити це і якість поля. Про це вже після гри згадає і виконувач обов'язків головного тренера червоно-чорних Олег Шандрук.

Вже наприкінці матчу футболісти Вереса могли сподіватися на пенальті. Втім, арбітр зустрічі проігнорував фол латвійців на Віталію Дахновському. За бурхливу реакцію наш півзахисник навіть отримав попередження.

А розв'язка у матчі настала на 83-й хвилині. Василь Курко зі своєї половини поля віддав довгу вертикальну передачу вперед. Від захисника латвійського клубу м'яч відскочив направо до Михайла Шестакова. Той пригальмував атаку, розвернувся. А потім несподівано для суперників, але в темп віддав розрізну передачу на хід Яго. Бразилець у дотик пробив повз голкіпера - 0:1!

Заключний на зборах у Туреччині спаринг Верес проведе 16-го лютого проти латвійської Ауди.

Виконувач обов‘язків головного тренера рівненського Вереса Олег Шандрук поділився думками від переможного матчу команди проти латвійської Лієпаї:

- Перемога - це, звичайно, хороший настрій. Але є інформація для роздумів. 1:0 - мінімальна перемога. Але тут треба зробити і поправку на якість поля. Воно вже не те, що три тижні тому і це позначилося на атакувальних діях. На кращому полі було б більше гольових моментів.

Забили переможний гол наприкінці матчу. Ми формуємо таким чином характер. Часто спілкуємося про це. Сподіваюся, цей характер проявлятимемо в чемпіонаті.

Також є певні кроки щодо розуміння наших принципів гри в обороні.

Щодо дій Яго - він комфортно почувається на позиції десятки. Агресивну гру демонструє і додає балансу в атаці.

Михайло Шестаков - теж молодець. Це наша жива легенда. Він терпить, іноді грає менше, ніж заслуговує. За це йому велика подяка.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також